loading

Recenze Salvatore Ferragamo Incanto Shine - EDT TESTER

Kód produktu: pTESTER002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 3. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    Svěží, letni vůně. Méně vydrží.

  • 21. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Idealni na letni dny.

    • Pro
    • Levné,sveží,ideálni na vsedni den.
  • Petr | 31. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Manželka je spokojená. To je hlavní ;-)

    • Pro
    • Voní příjemně, nezamoří celou místnost jako jiné parfémy.
  • Světlana | 27. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Produkt jsem si vybrala ze zvědavosti. Ráda zkouším i jiné vůně, ač mám velmi oblíbenou 5th Avenue od Arden. Produkt voní i mým kamarádkám, a proto jim ho nabízím.

    • Pro
    • Velmi příjemná vůně. Používám větší množství.
  • 26. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    bezva vůně

    • Pro
    • nádherná vůně, zaujala i okolí, jen dlouho nevydrží
    • Proti
    • ----
  • ozon | 24. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Tato vůně mě okouzlila , a má i krásný flakon .

    • Pro
    • Nádherně jemně voní , a i když mám ve vůních jiného favorita , tato vůně mě příjemně překvapila a to i poměr kvalita - cena . Docela i dlouho vydrží . Určitě koupím opět.
    • Proti
    • nic
  • 15. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji tento parfém na běžné denní nošení do práce, do školy..

    • Pro
    • - příjemná lehká vůně po celý den - dostupné cenově
  • 22. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

  • 10. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná květinová vůně

  • Iris Pospíšilová | 11. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Každý vůni obdivuje

    • Pro
    • Krásně voní.Perfektní vůně na léto.
    • Proti
    • Voní krátkou dobu.
  • Petra Mikesková | 31. leden 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Koupila jsem si tuto vůni, protože mi krásně voněla na mojí kamarádce.

    • Pro
    • Miluji tuto vůni. Velké množství za fajn cenu.
    • Proti
    • Dlouho nevydrží
  • 31. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vždy se k této vůni vrátím

    • Pro
    • voní chlapům:-)
    • Proti
    • moc velký flakon do kabelky:-(
  • 24. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    hezký dárek pro mou dceru

    • Pro
    • dlouho vydrží jeho vuně
  • 18. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Nevím, zkouším a vybrala jsem si dobře,koupim ho i dcerám,když bude příležitost

  • 9. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Užasný parfém za úžasnou cenu :-)

    • Pro
    • krásná vůně, používám pravidelně
    • Proti
    • nic
  • 23. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Dárek pro 18-ti letou dívku. Byla nadšená ona i její přítel.
  • Gabriela | 6. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    vybrala sem si ji náhodou,změna je život!Doporučuji vyzkoušet

    • Pro
    • Mám ji porvé,jsem spokojená,příjemná květinová vůně
  • 5. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    velice příjemná vůně, doporučuji všem, kteří nemají rádi těžké sladké parfémy, jsem velmi spokojená a u této značky stoprocentně delší dobu zůstanu :)

  • Alena | 5. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji. Mé kamarádky jsem inspirovala a vůni si také koupily. Přítel je nadšený jak krásně svěže voním.

    • Pro
    • Krásná letní vůnička
  • libuse nechvatalova | 25. duben 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    moc krasna vune,jsem velmi spokojena,doporucuji

    • Pro
    • prijemna vune
    • Proti
    • nic
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací