loading

Recenze Salvador Dalí Sea & Sun In Cadaqués - toaletní voda s rozprašovačem - TESTER

Kód produktu: pTESTER047

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 10. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém měla moje sestra, naprosto mi vyhovoval. Je nepřeslazený, lehoučký, netuctový.

    • Pro
    • Není to "voňavka". Je to vůně!, milenec ji ocenil! Lichotit mi "pro klid v baráku" nemusí...
  • 26. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    vůni používám velmi ráda, navíc nákup testeru je velice výhodný, doporučuji!

    • Pro
    • má všechny klady jako klasická toaletní voda sea and sun, akorát je levnější :)
    • Proti
    • nevoní příliš dlouho
  • 11. únor 2013

    Celkové hodnocení: 60%

    Hezká, veselá denní vůně

  • Pavlína | 11. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    svěží, příjemná vůně

    • Pro
    • svěží, příjemná vůně
  • 4. únor 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Nevtíravá a osvěžující čistota.

    • Pro
    • lehká svěží, pro mladou dívku sportovního typu.
  • Kačka | 30. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásná jemná vůně pro každý den.

    • Pro
    • Krásná jemná vůně
  • 23. leden 2012

    Celkové hodnocení: 50%

    testr nemá víčko

    • Pro
    • jemná vůně, lehce nasládlá, ale nevtíravá
    • Proti
    • dlouho nevydrží
  • 28. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    já jsem z něj nadšená, i když kamarádkám moc nevoní :)

  • 16. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    zkouška vůně vyhovuje doporučuji ostatním

    • Pro
    • velmi dobrý
  • Eva | 1. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Posoudím později

    • Pro
    • První zkouška
  • 19. červen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Lehká vůně, která je velmi příjemná hlavně na léto. Kdo má rád svěží vůni, tak by to mohla být zrovna tato. Zatím jsem jí moc necítila u ostatních žen, tak je zajímavě neznámá :-)

    • Pro
    • příjemná letní vůně
    • Proti
    • jde cítit líh, ale jen chvilku, nevydrží vonět tak dloho, jak jsem čekala
  • Nora | 30. květen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji

    • Pro
    • Příjemná svěží vůně dobrá cena ideální balení do kabelky
    • Proti
    • nic
  • Dana | 10. květen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    je to příjemná svěží vůně, revokuje slunce a moře, je jako svěží vánek u moře. používám ji v létě denně

  • siwková | 8. květen 2011

    Celkové hodnocení: 60%

    pro složení, prozatím malé celkem dobře ano svěží vůně, nevtíravý na složení, především na cenu

    • Pro
    • jeho složení
  • 4. květen 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    vyhovuje mně

    • Pro
    • příjemna,svěží vůně
  • 24. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    pro mě je tato vůně favoritem na léto

    • Pro
    • svěží,velmi příjemná vůně,vhodná na letní období
  • Petra Pešková | 22. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    super komunikace , rychle dodani - vyborna komunikace, ale to vicko...snad to bude lepsi. dekuji

    • Pro
    • skvela cena
    • Proti
    • proti mam jen jednu vec: chapu, ze tester je tester, ale mohli by jste na flakon dat alespon nahrazku uzaveru, kdyz k tomu uzaver neni. Nelibil se mi pouhy umelohmotny ala uzaver
  • 14. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    S výrobkem jsem spokojena.

    • Pro
    • jemná svěží vůně výborná cena
  • Věra Linhartová | 18. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    vřele doporučuji, pro toho, kdo má rád jemné svěží vůně

    • Pro
    • jemná,svěží, příjemná vůně
    • Proti
    • nic mě nenapadá
  • 19. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    skvělá letní vůně doporučuji :o)

Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací