loading

Recenze Salvador Dalí Eau De Rubylips - EDT

Kód produktu: pSD008

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 25. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    - používám již několik let - příjemná nevtíravá vůně

    • Pro
    • Tuto toaletní vodu používám již delší dobu, přesto, že jsem vyzkoušela i jiné značky, k této se stále vracím.
  • J | 25. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Hezky voní, vejde se ideálně do kabelky.

  • 20. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    letni,prijemny

    • Pro
    • dobry
    • Proti
    • nic
  • zdeňka | 8. duben 2014

    Celkové hodnocení: 60%

    Chtěla jsem vyzkoušet novou vůni, ale nejsem příliš spokojená. Vůně není příliš výrazná, vytrvá jen několik hodin. Příště zvolím jinou značku.

  • Hanina | 5. duben 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Krásně voní,ale výdrž krátká

    • Pro
    • Lehká příjemná letní vůně
  • 30. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vydrží pouze několik hodin, nutno aplikovat častěji

    • Pro
    • byl to dárek
  • 25. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    moje velmi oblíbená vůně

  • 17. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Mam rada svezi vune a tato mym pozadsvkum odpovida:-)

  • Olga | 17. září 2013

    Celkové hodnocení: 50%

    výběr byl podle složení, ale nic moc

    • Pro
    • vůně mně neoslovila
    • Proti
    • vůně dlouho nevydržela
  • Jana Lišková | 3. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji opravdu všem ženám,které mají rády ženské jemné a příjemné vůně,nebudou litovat.Kdo váhá DOPORUČUJI!!!

    • Pro
    • Vynikající,skvělý pedevším na léto.Jemný a hrozně příjemný,nenásilná vůně.Koupila jsem si ho již 2x,ale po menší odmlce jsem se k němu opět vrátila.
    • Proti
    • Nemám žádné výhrady.
  • Dagmar | 2. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Svěží vůně, krásné balení, vhodný dárek.

    • Pro
    • Svěží vůně
    • Proti
    • Dlouho nevydrží.
  • 1. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Nerada měním značky a tato mi maximálně vyhovuje

  • Tlapáková | 22. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    S produktem jsem spokojena. Používám ho už několik let.

  • 31. březen 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    moje oblibena vune

  • 14. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná vůně za dobrou cenu. Nevydrží úplně celý den, ale i tak stojí za to. Krásný flakon a vřele doporučuji.

    • Pro
    • poměr cena a intenzita vůně
  • klara | 7. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Vuni pouzivam par let a je opravdu uzasna. Vydrzi dlouho. Design neni uplne dokonaly,ale to neni nijak podstatne.

  • Lucie | 31. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 60%

    vůně je jemná,příjemná, ale nevydrží tak dlouho jak jsem zvyklá u toal. vody

    • Pro
    • svěží vůně
    • Proti
    • dlouho nevydrží,častěji aplikovat
  • 29. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji všem...

  • 16. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Používám parfém delší dobu a vyhovuje mi.

    • Pro
    • Vyzkoušená příjemná vůně na denní nošení
  • 14. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    je lepší než Angel a za půlku peněz

    • Pro
    • krásná zimní vůně
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací