loading

Recenze Tangle Teezer Profesionální kartáč na vlasy Elite

Kód produktu: kDKR1104

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 30. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jednoznačně doporučuji jak pro děti, tak dospělé, ocenil to i můj syn:-)

    • Pro
    • dobře rozšeče i jemné vlasy, příjemná masáž hlavy. Nesrovnatelné s napodobeninami.
    • Proti
    • není nejlevnější
  • 25. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    můžu doporučit

    • Pro
    • skvěle rozčesává vlasy
    • Proti
    • -
  • Drahuška | 1. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi příjemný,dobře rozčesává.Dobrá cena.

  • 21. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    jedná se o dárek, nemohu posoudit

  • 3. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vůbec netahá vlasy,výborné,doporučuji pro děti,které se nechtějí česat

    • Pro
    • dle představ
  • Bára | 26. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento hřeben jsem si zakoupila na základě hodně kladných recenzí. A opravdu se s ním vlasy češou skvěle a jiný hřeben už teď nepoužívám. Rozhodně ho všem dlouhovláskám doporučuji. Navíc hezky vypadá a dá se vzít i do kabelky.

    • Pro
    • Perfektní hřeben na rozčesávání vlasů. Koupila jsem ho na základě hodně kladných recenzí. Opravdu nezklamal a češe se s ním skvěle.
  • 11. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Skutečně netahá za vlasy, ani mé děti :-)

  • 31. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Naprosto splnil mé očekávání :)

    • Pro
    • Tvar přesně sedí do ruky, bodlinky při rozčesávaní příjemně masírují hlavu :)
  • 10. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý na rozčesávání. Nákup na www.krasa.cz je úžasný.

    • Pro
    • Skvělý na rozčesávání. Nákup na www.krasa.cz je úžasný.
  • Eva | 10. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    nejlepší kartáč na vlasy

    • Pro
    • perfektní dokonale rozčeše vlasy
  • 25. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji ostatním

    • Pro
    • Mám malou dceru, která má hodně zacuchané a nepoddajné vlasy, kartáč opravdu dobře rozčesává.
  • 20. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Koupili jsme na doporučení kadeřníka a jsme maximálně spokojeni. Konečně se vyřešilo česání zacuchaných vlasů našich dcer. Jedna má jemné a vlnité vlásky. Druhá má pevné ale husté vlásky. V obou případech jsou po česání kartáčem Tangle uhlazené, rozčesané a drží tvar. Vřele doporučuji.

    • Pro
    • na zacuchané vlasy je prostě perfektní
  • 18. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doufám, že vydrží dlouho a kdyžtak koupím nový, protože za to stojí

    • Pro
    • rozčeše bezbolestně zacuchané vlasy, jiný už nechci, hezky se drží
    • Proti
    • nic
  • 26. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    skvěle rozčeše a netahá, vlasy vlasy jsou po něm krásně lesklé.

  • 4. březen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Ideální na cesty...

    • Pro
    • Je dobrý...
    • Proti
    • Nic
  • 10. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Kartáč jsem již dostala k vánocům. Jsem s ním velmi spokojená a z tohoto důvodu jsem se rozhodla, že ho koupím jako dárek.

    • Pro
    • Skvěle vlasy rozčeše.
  • Martina | 31. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji tento hřeben, je perfektní.

    • Pro
    • Tímto hřebenem jdou krásně rozčesat dlouhé vlasy.
    • Proti
    • Nic.
  • Kroc | 29. leden 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Doporučen kamarádkou, zatím si nemůžu stěžovat :)

    • Pro
    • krásně vlasy rozčeše a tolik se během dne necuchají
    • Proti
    • v prvních dnech mohou vlasy mírně elektrizovat
  • 28. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    splnil moje očekavání

    • Pro
    • dobře rozčeše vlasy
    • Proti
    • nic
  • Jana Bártková | 13. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    Doporučuji.

    • Pro
    • dobře padne do ruky necuchá vlasy příjemně masíruje kůži hlavy
    • Proti
    • tím, jak je lehký a umělý působí lacině
Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací