loading

Recenze Lanvin Eclat D´Arpege - EDP - TESTER

Kód produktu: pTESTER147

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Jana | 24. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    Nakupovala jsem dle recenzí, po vyzkoušení jsem ho darovala dál, protože neodpovídal mým představám

    • Pro
    • cena
    • Proti
    • nevydrží tak dlouho, jak uváděly recenze
  • jajina3303 | 6. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Vybrala jsem tuto vůni na doporučení zákazníků.. Opravdu je to krásná vůně, vydrží celý den, stopro spokojenost Používá se bez problémů Doporučuji

    • Pro
    • Nádherná vůně, vydrží dlouho Stoprocentní chvála nakupujících
  • 3. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    z domova si v klidu objednám a druhý den mám parfém doma!!! Parfém znám, šla jsem na jistotu.

    • Pro
    • velký výber skvělé ceny
  • 2. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    akorat intenzita i "barva" vune, jemny a prijemny parfem. Koupila jsem ho hned, jak jsem ho citila na mamce. Za tu cenu je bezkonkurencni.

  • Ludmila Matějíčková | 5. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Viz výše. Budu objednávat znovu.

    • Pro
    • Příjemná, snadno rozpoznatelná vůně. Také lidmi z mého okolí hodnocena jako osobitá,nevtíravá, ale naopak velmi příjemná.
  • Ninaz | 3. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Jsem spokojená, tuto vůni jsem měla již vyzkoušenou v malém balení

  • Jarka | 2. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    cena parfému odpovídá intenzitě vůně

    • Pro
    • příjemná vůně
    • Proti
    • menší výdrž
  • 2. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Dostala jsem dárek v parfumerii v podobě krému Lanvin D´Arpege, vůně se mi líbila , tak jsme si objednala i parfém a jsem velmi spokojená.

    • Pro
    • Nádherná vůně :-), maximální spokojenost, splnila mé očekávání
    • Proti
    • nic :-)
  • 19. září 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Nemám žádné připomínky ani výhrady.Parfém je zatím nejlepší ,který jsem objednala.

  • Alena | 14. září 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Jsem spokojená

    • Pro
    • Jsem spokojená
  • larka | 15. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    tuhle vůni jsem si koupila, když jsem jí vyzkoušela u své známé, nejdřív jsem si říkala, že to docela hezky voní a přitom není drahá, teď, když jí používám, musím říct, že se mi líbí čím dál víc

    • Pro
    • hezká vůně dobrá cena líbí se ostatním
    • Proti
    • nevydrží dlouho, ale to není sama
  • Lenka | 26. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    používám ho už roky a nemůžu si ho vynachválit

    • Pro
    • neskutečně příjemná vůně
  • 28. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    krásná vůně, ale dlouho nevydrží

  • Jiřina | 5. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    tuto značku kupuji pravidelně, vyhovuje mi, doporučuji

    • Pro
    • jemná vůně
    • Proti
    • nic
  • Eva Warneková | 11. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Používá ho již několik let a jsem spokojena

  • Radka | 27. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Byla byh moc ráda, kdyby byla vůně výraznější. Buď se mi to zdá nebo bývala o něco sytější. Možná to chce nekupovat testr. Nevím...

    • Pro
    • Skvělá vůně, opravdu jsem zatím nenašla lepší.
    • Proti
    • Slabá výdrž
  • babete | 23. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    do práce fajn,kratší výdrž,ale dobrá cena

    • Pro
    • zvláštní příjemná vúně
    • Proti
    • krátká výdrž
  • 27. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojena, kupuji tento parfém pravidelně

    • Pro
    • Krásně voní Lehký, ale vydrží celý den
  • marie | 14. březen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    Určitě si tento produkt objednám znovu a doporučím ho .

    • Pro
    • jedná se o krásnou vůni která vydrží
  • 17. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná vůně za dobrou cenu.

    • Pro
    • Vůně, ke které se stále vracím.
Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací