loading

Recenze Lanvin Eclat D´Arpege - EDP

Kód produktu: pLN001

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 17. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    - příjemná lehká a svěží vůně - používám již několik let

    • Pro
    • - úžasně voní - přijatelná cena
    • Proti
    • -
  • 23. duben 2016

    Celkové hodnocení: 30%

    Doporucuji vyzkouset v kamennem obchode a nekupovat naslepo dle recenzi

    • Pro
    • Krasny obal
    • Proti
    • Bohuzel patrim asi ke zlomku zen, kterym tato vune vubec nesedla - v mem pripade opravdu "vonim" jak wc
  • irena | 12. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    nemám ho poprvé, jsem s ním spokojená

    • Pro
    • dlouho vydrží
  • Eva Vaš. | 29. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Splnila očekávání.

  • Stáňa | 23. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná vůně a obal

    • Pro
    • krásná vůně
    • Proti
    • nic
  • 3. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Prudukt dlouhodobě používám

  • 5. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Viz výše.

    • Pro
    • Hodnotila jsem již tester výrobku.
  • 30. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Je nejlepší.

  • 27. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost

  • 26. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento parfém již mám poněkolikáté a stále mi krásně voní.

  • Brigita | 21. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Můj favorit mezi parfémy.

    • Pro
    • Osvědčený parfém.
    • Proti
    • Nemám.
  • 11. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásně voní, dlouho vydrží

  • Petr Hruban | 11. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Obdarovaná dívka byla vždy velmi spokojena s dárkem Byl jsem vždy velmi pochválen Myslím, že ho používá denně Doporučuji všem, které mají rády svěží čistou vůni

    • Pro
    • Je to parfém mladého děvčete s výraznou vůní citronu Je to vynikající dárek pod stromeček
    • Proti
    • nic
  • 7. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    s nákupem jsem spokojená

  • 4. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Za nabízenou cenu odpovídající kvalita

    • Pro
    • Nádherná vůně
    • Proti
    • Není příliš stálá
  • Helena Dvořáková | 10. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Perfektní lehká vůně, lépe asi pro letní měsíce. Osobní zkušenost - s touto vůní jsem maximálně spokojená

    • Pro
    • Něžná květinová vůně, tento parfém už jsem měla a několikrát se mi stalo, že mi náhodní kolemjdoucí, klienti, případně obsluha v obchodech řekli, že krásně voním.
    • Proti
    • Žádné nevýhody jsem neobjevila
  • 1. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Vůně, které se hned zalíbila všem v okolí

    • Pro
    • Vynikající vůně
  • Věra | 16. září 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Dlouho vydrží, krásně voní.

    • Pro
    • Má oblíbená vůně.
  • 27. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně

  • Marfuš | 26. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásná vůně.

Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací