loading

Recenze Lady Gaga Fame - EDP

Kód produktu: pGG001

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Ala | 24. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

  • Týnka | 18. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Jedna z mých nejoblíbenějších vůní. Vyzkoušela jsem jich mnoho, ale k téhle mám tendenci se vrátit. Pro mě naprostá jednička po všech stránkách - sladká, milá, přesto ale silná a velmi individuální vůně. Dlouho vydrží, má krásné balení, bonusem je zajímavá a neobvyklá černá parfémovaná voda. Velké balení (100ml) za super cenu. Naprostá spokojenost a nadšení. Doporučení je na místě. :-)

    • Pro
    • Příjemná ženská vůně Velké balení, které dlouho vydrží Dlouhotrvající sladká vůně, která vydrží celý den Nádherný design flakonku i celého balení Černá parfémovaná voda - unikátní záležitost :-)
  • Marie | 29. září 2015

    Celkové hodnocení: 70%

    Dárek jsem zakoupila pro vnučku, věřím,že bude spokojena. Osobně mám v oblibě Tresor nebo Mariage od Givenchy.

  • Dana | 4. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Hezká vůně
  • Helena | 19. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    docela ujde, i když dlouho vůně nevydrží

    • Pro
    • zaujalo mne hlavně balení parfému chtěla jsem ho prostě vyzkoušet
  • 1. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    nádherná vůně,super

  • Ludmila Almová | 16. únor 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Nesnáším sladké vůně. V prvních minutách mi byl parfém protivný. Sladkost však rychle ustupovala a měnila se ve zvláštní květinkovou vůni , která se mi okamžitě zalíbila. Po dlouhé době je to parfém u kterého bych řekla: "uau!"

    • Pro
    • zvláštní, příjemná vůně
    • Proti
    • na pokožce brzy vyprchá
  • 2. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    vůni jsem si vybrala, protože mi voní

    • Pro
    • hezky voní, pěkná lahvička
  • 30. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    oblíbený, kvalitní

    • Pro
    • stylový, moderní
  • 2. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 50%

  • 18. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 18. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    zkouška

    • Pro
    • chtěla jsem to vyzkoušet
  • eli | 1. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    super :))

    • Pro
    • Krásně voní
  • 30. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 80%

  • 23. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 80%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací