loading

Recenze Jil Sander Sun - EDT

Kód produktu: pJS004

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 23. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost, vůně mě nadchla a obchod fungoval výborně

    • Pro
    • dlouho vydrží příjemná vůně
    • Proti
    • žádné
  • Eva | 28. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt mi byl taktéž doporučen a představte si že mužem, který mi ho poprvé daroval. Byla jsem překvapená samozřejmě i touto vůni, která mě naprosto dostala. Doporučuji ho každé ženě, parfém má tendenci se přizpůsobit kůži a vždy voní nádherně a dlouho do doby, než se člověk umyje. Takže :) DOPORUČUJI !!!

    • Pro
    • dlouho trvající vůně
  • Monika | 14. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    velice příjemna sladká vůně za super cenu

    • Pro
    • velice příjemna sladká vůně za super cenu
  • Monika K. | 14. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám tento parfém vždy na léto a to už od roku 1996.Nedám na něj dopustit.Za mě nejlepší letní vůně :-)

  • DJ | 26. duben 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná a lehká vůně - parfém mohu jen doporučit.

    • Pro
    • Příjemná a lehká vůně
  • 27. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    tuto vůni používám opakovaně již několik let a stále mě neomrzela - i když jsem jí občas na chvíli "nevěrná" - opět se k ní vrátím vůně je pro mě jemná - taková, jako pudrová - prostě příjemná

    • Pro
    • příjemná vůně
    • Proti
    • nic
  • 19. červen 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    Vůně je krásná, uchvátila mě, ale ať se stříkám jak se stříkám, neudrží se. Není to jen můj subjektivní názor, po krátké chvíli necítí nic ani moje okolí. Škoda.

    • Pro
    • Velmi krásná a svěží vůně.
    • Proti
    • Téměř vůbec se neudrží ani na šatech, ani na kůži, ale ani na vlasech. To považuji za jedinou za to velkou vadu.
  • 16. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji všem kdo milují kvalitní a cenově dostupný parfém a co je výhodou tohoto parfému,že je vhodný na letní období.

  • 2. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Svěží vůně na léto.

  • lenka | 1. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná vůně , která připomíná léto výdrž vůně po celý den nízká cenu za kvalitu

  • 27. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná, příjemná vůně, která vydrží celý den. Hodně lidí tato vůně zaujme.

    • Pro
    • krásná, příjemná vůně, která vydrží celý den. Hodně lidí tato vůně zaujme.
  • Kristýna | 10. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Svěží vůně na léto

    • Pro
    • Svěží vůně na léto
  • Petra | 8. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    je to moje letní vůně

    • Pro
    • sedí mi
    • Proti
    • necím
  • 13. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    je to má oblíbená letní vůně

  • 25. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    používám v létě připomíná moře a pláž vůně dlouho vydrží

    • Pro
    • příjemná letní vůně
  • Anna | 14. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    jen bych se opakovala, jen neukončovat produkci

    • Pro
    • výrazná, typicky ženská letní vůně, slušná cena, osvědčená značka typický obal
  • 5. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 40%

  • 27. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 70%

  • 8. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 8. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 90%

Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací