loading

Recenze Jil Sander Style - parfémová voda s rozprašovačem

Kód produktu: pJS029

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Flieglová | 19. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná, používám již několik let

  • Dagmar Kallerová | 18. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    spokojenost, určitě zase využiji možnost nákupu

    • Pro
    • Velmi pěkná vůně
  • 25. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    vůně mě vyhovuje

    • Pro
    • vůně mě vyhovuje
  • 21. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • líbí se vůně mě i mému oklí
    • Proti
    • nic
  • Daniela Pucholtová | 28. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    používám ji už několik let,ale nyní nelze nikde koupit objevila jsem ji na tomto obchodě a jsem velmi ráda,prý se už nevyrábí vůni mám velmi ráda

    • Pro
    • krásná vůně
  • Farzanh Yazdaniová | 13. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Vůni mám vyzkoušenou, vydrží celý den. Vůně je intenzivní,květinová,ale ne přeslazená. Používá se skvěle díky rozprašovači. Doporučuji sebevědomým ženám.

    • Pro
    • Super vůně,jelikož je to parfém vydrží teba celý den,po pár hodinách stačí jen vůni oživit jemným stříknutím.
  • 20. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně

  • ANNA-PROLETÁŘKA | 14. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    patří pro mě mezi cenově velmi dostupné

    • Pro
    • silná vúně
    • Proti
    • bohužel po delší době,kdy se odkryje srdce parfému,vyplyne na povrch vanilka,takže mne někdy začne pobolívat hlava,je to težší kalibr,ale pokud si ho nenanesu kvantum,je vše v pohodě ,za tím mi ho nikdo nepochválil,ale pokud mám DKNY-JAK wOMWN,NEBO JINOU ŘADU,JE O MNĚ VELKÝ ZÁJEM,ALE NEZATRACUJI,ČLOVĚK MÁ OBMNĚŃOVAT,JAK SVŮJ ŠATNÍK ,I PARFÉMY,,miluji moscchino-love love,bvlgari crystaline,to je vůně tzn TAJEM-ODKAZ NA DIVADELN ÍH RUHRDÝ BUDŽES-TO JE TEN t a j em,,ale veliká chyba je,že jsou zde k dostání pouze toaletní H20,možná právě proto,abychom rychleji objednávsli,každopádně jsou to mé nezapomenutelné vůně,které miluji ještě nesmím zapomenout na trusardi skin.-)
  • 6. září 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento parfém mám ve větším balení doma a v menším v kabelce, vždy při sobě. Kdykoliv se cítím vyčerpaná, použiji Jil Sander Style a okamžitě se mi zvedne nálada.

    • Pro
    • velice smyslná vůně, kterou již používám několik měsíců. Na tuto vůni jsem zlákala kolegyni v práci i její maminku a obě už nepoužívají žádný jiný parfém. Pro mne osobně je to parfém č.1
  • 1. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 16. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 9. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 80%

  • 28. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 30. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 25. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 15. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 11. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 8. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 13. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací