loading

Recenze Jil Sander Jil - parfémová voda s rozprašovačem

Kód produktu: pJS064

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 13. duben 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Jeden z mých nejoblíbenějších parfémů. Používám spíše sladké vůně, proto pro někoho tato pudrová, sladká vůně může být nepříjemná, ale já ji mám moc ráda, protože je "jiná" :)

  • Jarka | 23. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 50%

    víckrát bych už nekoupila

    • Pro
    • hezká vůně
    • Proti
    • malá výdrž
  • abrand | 10. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

    • Pro
    • krásná vůně
  • nadja | 18. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    parfém je kvalitní s nezaměnitelnou vůni a krásným flakónem, vůně dlouho vydrží.

    • Pro
    • velmi krásná trvanlivá vůně, je nevšední
  • 26. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    vše OK, rychlé dodání, spokojenost.

    • Pro
    • super
  • 26. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • příjemná vůně, která dlouho vzdrží
  • Jan Grünvald | 11. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná vůně, která při pravidelném používání podtrhuje osobnost ženy. Patří mezi nejoblíbenější vůně mé manželky již delší dobu.

    • Pro
    • Příjemná vůně, zkušenosti z minulosti
  • Jarka =) | 11. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    dlouho trvající vůně která mi sedí.jeto ve velmi vyhodnem balení. tuto vonavku hodnotím velmi dobře všem zenam moc doporučuji =) =) =)

    • Pro
    • příjemná vůně,hezký flakon
    • Proti
    • žádné
  • Žaneta Bohatová | 3. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Je úžasná,ale chce to větší balení

    • Pro
    • jemná,ženská,krásná vůně
    • Proti
    • mohla by být výraznější o něco,někdy je decentní a nevíte o ní
  • Zdeňka | 2. leden 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    bez připomínek

    • Pro
    • jemná,příjemná vúně,neagresivní, dlouho přetrvávající podle vzorku v časopisu snadno dostupný nákup přes internet
  • Ilona | 25. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 90%

    Produkt jsem vybrala jako dárek pro dceru. Je velice spokojená. Doporučuji produkt ostatním, velice příjemná vůně.

  • Vera | 23. květen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    darek

  • 15. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 5. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 26. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 28. květen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 19. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 2. duben 2012

    Celkové hodnocení: 50%

  • 26. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 19. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací