loading

Recenze Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - toaletní voda s rozprašovačem

Kód produktu: pIM002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Ladislav Dušek | 25. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost

    • Pro
    • Již mám vyzkoušený
  • 26. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • Krásná vůně pro muže. Máme již druhou.
    • Proti
    • nic
  • jan | 24. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Pěkná svěží vůně pro muže

  • 22. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná vůně svěží, nevtíravá, asi takhle by měl vonět chlap.

  • 21. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Zkuste a uvidíte.

    • Pro
    • Kupuji pravidelně již po několik let. Na tento parfém jsem tedy zvyklý a o jiném neuvažuji. Pro mě příjemná vůně pro muže.
  • Jaroslav Jirotka | 15. leden 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to 100% super.

    • Pro
    • Tento produkt je jeden s mích oblíbených díky svojí silnou nevyprchající vůní.Vlastním pension,při podávání večeří a obsluhování klientů nemusím mít obavi z neznámích pachů.Je to prostě super a klienti mi to dávají najevo.Každýmu doporučuji vyskoušet.Tento Parfem má výhodu,že po použití na oblečení vydrží až do vyprání.Má nádhernou vůni.
  • 4. leden 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    kupuji ho jako dárek pro syn nejméně 5 let, odmítá jakoukoliv změnu, je to jeho nejoblíbenější značka

    • Pro
    • svěží, mladistvá,lehká , dlouhotrvající vůně
  • 23. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    tato vůně není obvykle v kamenných obchodech k dostání

    • Pro
    • zajímavá
  • 29. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 10. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný

    • Pro
    • Výborný
  • 14. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 14. duben 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 19. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 7. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 25. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 4. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 28. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 27. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 4. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Je to nádherná vůně pro muže a myslím ,že lepší vůni neznám i když je na trhu již několik let .
  • 18. duben 2010

    Celkové hodnocení: 100%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací