loading

Recenze Hugo Boss Hugo Woman - EDT

Kód produktu: pHG011

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 27. duben 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně

    • Pro
    • 100%
    • Proti
    • Nic
  • 20. leden 2016

    Celkové hodnocení: 50%

    Už nikdy více za ty peníze.

    • Pro
    • Nic
    • Proti
    • Slabá a málo trvající vůně.
  • ARCTIA | 6. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporucuji.

    • Pro
    • Oblibena a skvela.
    • Proti
    • Nic
  • Jar. | 2. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásná vůně pro ženu

    • Pro
    • Klasika
    • Proti
    • nic
  • xxx | 3. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná a zajímavá vůně, spíše lehká a přesto vydrží celý den

  • Monika | 30. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    Mám s totuo vůní již své zkušenosti. Příjemně voní. Bohužel vzhledem k tomu, že to je toaletní voda, nikoli parfém, vůně rychle vyprcháa musí se aplikovat několikrát denně.Ženám,které mají raději svěží vůně bych tentoprodukt doporučila.

    • Pro
    • Velmi příjemná svěží vůně
    • Proti
    • Vůně rychle vyprchá, ale chápu, že je to toaletní voda, ne parfém.
  • 21. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Dost dobrý

  • 13. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    jemná a při tom zajímavá vůně, ideální pro léto

    • Pro
    • zajímavá, jemně rafinovaná a při tom nevtíravá vůně
  • 17. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vyzkoušeno, pak objednáno

  • Dáša | 16. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám už mnoho let a i když si občas "odskočím" jinam, tohle je stálice, která nikdy neomrzí.

    • Pro
    • lehká, nevtíravá vůně, nadčasová záležitost.
  • 29. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost.

    • Pro
    • Prijemne voni
    • Proti
    • Nic
  • 13. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi příjemná, jemná ale zároveň výrazná, často jí kolem sebe necítím na jiných lidech

    • Pro
    • moje nejoblíbenější vůně, asi díky tomu, že je spojená s dobou seznámení se současným manželem
  • 7. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná vůně

    • Pro
    • krásná vůně
    • Proti
    • nic
  • 9. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to parfém, který si kupji již několik let a nevyměnila bych ho...doufám jen, že se nepřestane vyrábět.

    • Pro
    • velmi podmanivá vůně, která ale nevoní na každém stejně
    • Proti
    • produkt jsem koupila, nevím žádných "proti"...to bych byla sama proti sobě, ne?!
  • 30. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám ráda tuto vůni.

  • 26. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    kupovala jsem jako dárek vždy mi tento parfém voněl

  • 16. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    věkem se mi zřejmě mění čich,příště vyberu jinou značku

    • Pro
    • parfém znám, už ho mám potřetí mám ráda vůně,kde je vanilka
    • Proti
    • vůně je ze začátku velmi ostrá,asi díky obsaženému benzoinu po půl hodině voní příjemně někdy mám pocit ,že parfémy zakoupené v kamenné prodejně voní lépe,doufám,že se jedná o originály
  • 10. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Oblibena vune, OK cena.

  • 30. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Úžasná vůně. Doporučuji ji. Vhodná k kalhotám i k sukni. Na volný čas i do práce.

    • Pro
    • Cena.
    • Proti
    • Obávám se, že ji přestanou úplně vyrábět.
  • zuluk | 5. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    dárek pro manželku k vánocům, asi by měla zhodnotit sama, ale ještě o tom neví :-)

    • Pro
    • příjemná vůně
Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací