loading

Recenze Hugo Boss Boss Femme - EDP

Kód produktu: pHG142

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    pěkný flakon, jemná a příjemná nevtíravá vůně

    • Pro
    • příjemná nevtíravá vůně
  • Lenka | 16. duben 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Určitě kladné hodnocení.Kdo moc nemusí výstřední a vtíravé vůně,tak ho tato moc překvapí a nezklame.

    • Pro
    • Po dlouhé době jsem zase našla hezkou vůni.Mojí jedničkou byla Chloe(ale už jsem si řekla,že to chce změnu ale musí to bejt v jemných,svěžích tónech.
    • Proti
    • Možná výdrž.Ale říká se:co uživatel na sobě necítí,tak mu sedí perfektně.
  • Hanka | 26. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuju, ale parfém voní na každém jinak, je nutno vyzkoušet /v kamenném obchodě/ a pak teprve objednat

    • Pro
    • vůně mne zaujala na přítelkyni mé známé přinesla prázdnou skleničku na ukázku pracovníci určili druh nákup s velkou slevou
  • 7. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    osvědčená příjemná lehká vůně pro každou příležitost dlouho vydrží neomrzí se (mám již potřetí)

  • 23. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    jemná vůně pro ženy

  • jitus | 1. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    objednala jsem po několikáté

    • Pro
    • příjemná osobitá vůně pro atraktivní ženy která vydrží
  • Simona Juříková | 27. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to má oblíbená značka, příjemná, jemná vůně, doporučuji všem mladým i starším ženám

  • 25. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    Dobrá volba

  • 19. únor 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    K parfému se vracímpo několika letech,je to příjemná jarní vůňe

    • Pro
    • Vůně se na mně líbí kolegům v práci
  • 3. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    můj oblíbený

  • 29. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    svěží lehká vuně

  • 14. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Produkt jsem si vybrala na základě zkušenosti s tímto parfémem, který jsem si osobně vybrala. Potěšilo mne, že lidé bez rozdílu pohlaví i odpoledne zdůraznili, že mám pěkný parfém. Doporučuji tento produkt, ale po osobní zkoušce v parfumerii, protože na každém stejný parfém voní jinak.

    • Pro
    • vůně se líbí okolí
  • 1. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučla bych vůni ostatním.

    • Pro
    • krásná,jemná vůně,není sladkáý.
  • 21. červen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Dlouhodobá náklonost k této vůni

    • Pro
    • Příjemná vůně
    • Proti
    • Nevím
  • 2. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    tento parfem jsem dostala jako darek, ale od te doby jsem si ho poridila uz trikrat. jsem s nim sokojena. parfem nemam jeden, stridam je. ta vune mi tak voni, ze si ji nastrikam a uz ji necitim. rika se, ze kdyz parfem sedi, tak ho necitite. tak to sedi. :) Nedoporucila bych ho proto, ze chci takle vonet ja. vas obchod ale doporucuji.a rada. jenom me mrzi, ze jsem nedostala vzorek. drive jste je davali k nakupu, zdalo se mi to fer. jestli cena odpovida kvalite? myslim,ze jsem platila znacku a k tomu ta kvalita patri.. jinak by se nevysplhala na takovou cenouvou relaci.

    • Pro
    • prednosti, je to subjektivni. mam tu vuni rada
  • 2. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 50%

    moc nedoporučuji

  • davcas | 24. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Trosku mi tenhle parfem pripomina dolce gabanna light blue a tuhle vuni jsem vzdy miloval na sve partnerce,proto jsem rad ze je podobne vune pro muze.A cena je suprova.

    • Pro
    • Tuhle vuni proste miluji a voni krasne a dlouho.
  • Renata | 26. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Neotřepaná vůně,kterou bych cítila na každém rohu

    • Pro
    • jemná
    • Proti
    • nic
  • 19. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Prostě ženská

  • Marti | 16. leden 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Rozhodně doporučuji každou vůni osobně zkusit. Já si kupuji vzorky, protože parfém může na každém vonět jinak.

    • Pro
    • Je to vůně pro temperamentní ženu. Jsem moc spokojená.
    • Proti
    • Zatím nic.
Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací