loading

Recenze Elizabeth Arden 5th Avenue - EDP TESTER

Kód produktu: pTESTER021

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 29. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    úžasná klasika, která neomrzí

  • 3. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

  • Alena | 7. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám tento parfém již několik let. Dávám přednost lehčím vůním. S tímto jsem maximálně spokojená.

  • Schirmerová | 12. červen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    po dlouhém hledání jsem nalezla vůni, která mi absolutně vyhovuje

    • Pro
    • sedí mi již roky její složení vůně, která zůstává stále stejně kvalitní
  • Natálie | 23. květen 2015

    Celkové hodnocení: 60%

    Vyzkouším zase jiný Vcelku jsem spokojená

    • Pro
    • Snadná aplikace, jemná svěží vůně.
    • Proti
    • Poměrně krátká doba vůně.
  • Světla Vostrá | 20. duben 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Elizabeth Arden je zárukou krásných vůní. Tento produkt doporučuji známým. Zkusila jsem i jiné značky, ale opět jsem se vrátila k 5. Avenue.

    • Pro
    • Krásně mi voní a vůni oceňují známí i neznámí.
  • Julie | 2. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Moc dobry parfem, voni presne jak jsem si to predstavovala.

    • Pro
    • +++
  • 29. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi příjemná, nevtíravá, ale zároveň osobitá vůně. Vhodná pro každou příležitost.

    • Pro
    • Velmi příjemná, nevtíravá, ale zároveň osobitá vůně.
  • Dagmar | 27. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Znám už relativně dlouho, poprvé dostala jako dárek... od té doby nic jiného nekupuju, i když jsem zkusila "čuchnout" i k něčemu jinému, prostě nemá konkurenci.

    • Pro
    • Příjemná, neagresivní, lehká vůně. Žádné pižmo ani dřevo. Krom jiného spolehlivě zvedne náladu :).
    • Proti
    • NIC !!!!!!!!!!
  • 8. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    mohu doporučit moje oblíbená vůně

    • Pro
    • velice příjemná jemná vůně moje oblíbená již několik let
  • 5. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    Za ty peníze dobrý produkt

    • Pro
    • Krásně voní
    • Proti
    • Vydrží chvilku
  • 25. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    příjemná vůně

  • 22. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučila bych všem, kteří si chtějí udělat radost za velmi příznivou cenu s dlouhou výdrží.

    • Pro
    • velmi příjemná vůně na každodenní nošení. často se lidé kolem ptají čím tak pěkně voním.
    • Proti
    • nevýhodou snad je jen veliké balení 125ml
  • 10. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi příjemná vůně

  • Nataliya | 9. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    mam rada ten parfem uz leta, byla jsem rada koupit ho za dobru cenu

  • 26. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    používám léta a tak jednou ročně za něco vyměním a pak se pokorně vrátím

  • Petra Tichá | 23. duben 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    cena- kvalita

  • 1. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně

  • zdeňka | 23. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to moje oblíbená vůně, vždy se k ní vrátím

    • Pro
    • je to moje oblíbená vůně
  • 19. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    znám ho, plně mi vyhovuje

    • Pro
    • znám ho, plně mi vyhovuje
Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací