loading

Recenze Dolce & Gabbana Light Blue - EDT

Kód produktu: pDG002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • D. Boubínová | 5. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobrá cena ve srovnání s jinými nabídkami. Doporučuji. Výdrž vůně podle okolností. Někdy i do druhého dne.

    • Pro
    • Byl to dárek pro dceru. Má tuto vůni ráda a kupovala jsem ho pro ni u Vás již několikrát.
  • Lenka Justová | 6. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    charakteristická vůně

    • Pro
    • příjemná vůně
  • Markéta | 23. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    koupím si zase

    • Pro
    • ověřená vůně
    • Proti
    • nemá chybu
  • Zdeňka Kafková | 7. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Dostala jsem D G jako dárek a používám ho už více let

    • Pro
    • Můj oblíbený, svěží
  • 29. září 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    oblíbený parfém

    • Pro
    • můj oblíbený parfém
  • 9. září 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    miluju tuhle vůni

    • Pro
    • krásně vonííííí
    • Proti
    • nic
  • Iveta Pospíchalová | 24. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Dolce Gabbana je moje nejoblíbenější !!!

  • RADMILA TRUBÁKOVÁ | 2. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    JE TO VŮNĚ KTERÁ MI OPRAVDU SEDÍ A JSEM S NÍ SPOKOJENA,POUŽÍVÁM TENTO PRODUKT JIŽ DÉLE.DOPORUČUJI TENTO PRODUKT ŽENÁM,KTERÉ MAJÍ RÁDY SMYSLNĚJŠÍ VŮNI.

    • Pro
    • KRÁSNÁ VŮNĚ,
  • 29. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém my vyhovuje, vydrží dlouho, nevtíravá vůně.

  • Vlada | 21. duben 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    tento parfém už jsem měla, doporučuji

    • Pro
    • mám ráda tuto vůni
    • Proti
    • nic
  • 23. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    klasika, několik let top

    • Pro
    • příjemná nevtíravá vůně pro ženy každého věku
  • 10. únor 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    jsem na něj zvyklá

  • 3. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    lehká příjemná vůně, používá ji dcera na které voněla lépe

  • 13. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Zajímavá lehčí vůně, Je to opakující se dárek pro dceru, která odmítá změnu.

    • Pro
    • zajímavá vůně
  • 7. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Manzelka pouziva tuto vuni dlouha leta a vsem nam prijemne voni. Rovnez cena ve vasem shopu je velmi pritazliva. Hezke Vanoce.

  • 23. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    parfém jsem si koupila na letišti, když jsme se vraceli z dovolené, protože se mi líbil,objednala jsem si ho opět.

    • Pro
    • .
  • 9. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    celorodinná dlouholetá oblíbenost

    • Pro
    • nádherná letní vůně
  • 1. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně

    • Pro
    • Příjemná vůně
    • Proti
    • nic
  • 5. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Manželce již dlouho vyhovuje

    • Pro
    • Manželce již dlouho vyhovuje
  • 29. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    daruji, nepoužívám

Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací