loading

Recenze DKNY Be Delicious - parfémová voda s rozprašovačem - SLEVA

Kód produktu: pXSLEVA180

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 30. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    první jsem dostala od manžela, který vystihl moji vůni :-)

    • Pro
    • miluji tuto vůni
  • IrčaA | 27. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Vůně, která se dobře nosí.

    • Pro
    • krásná, příjemná vůně je silnější, takže je spíše vhodná na večer než na den do kanceláře, ale když se navoníte ráno, je cítit ještě odpoledne. Výdrž má velikou.
    • Proti
    • nic proti
  • Iva | 22. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Osvědčený a oblíbený parfém.

    • Pro
    • Krásná vůně, která dlouho vydrží. Moc hezký design.
  • 12. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    skvělá vůně

  • 23. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    voní skvěle

  • 15. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem s ním maximálně spokojená :-)

  • lucka | 25. březen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    mam ho ráda, používám už roky a hledala jsem nejnižší cenu

  • Iveta | 3. březen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Tuto vůni používám již několik let a velmi ráda. Krásně voní a doporučila bych jej spíše ženám, které mají rády spíše sladší a ne moc výrazné vůně. Škoda je, že vůně nevydrží po celý den. Cenu bych taky označila za velmi příznivou a jelikož nejsem nějaký velký plýtval tak mi flakónek 100 ml vydrží klidně i celý rok.

    • Pro
    • krásná svěží vůně originální flakónek ve tvaru jablka
    • Proti
    • nevydrží celý den
  • Iveta B. | 26. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Svěží a přitom intenzivní vůně, která se mi nikdy "nevyvoní". Doporučuji všem ženám, které mají rády svěží vůně. Po dlouhé době jsem našla vůni, kterou už nikdy nebudu chtít vyměnit na jinou.

    • Pro
    • Velmi krásná a dlouhotrvající vůně.
  • Cio | 18. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    používám již několik let, je to pro mne velmi příjemná vůně

    • Pro
    • používám již několik let, je to pro mne velmi příjemná vůně
  • Marcela | 15. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Skvělá letní vůně!

  • 27. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Dárek pro přítelkyni, tuto vůni má velmi ráda a velké balení se vyplatí.

  • K. Jandová | 12. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Tento parfém kupuji již potřetí, jsem spokojena

    • Pro
    • příjemná, nevtíravá vůně, která vydrží
  • 4. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji tento parfém, protože jej používám dlouhodobě a mnoho mužů mi již během té doby řeklo, že krásně voní :-) ....a to aniž bych s nimi měla osobní, či bližší kontakt...

  • 18. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Od doby co jsem si poprvé tento parfém koupila jiný nepoužívám už asi 3 roky

    • Pro
    • Svěží příjemná vůně
  • 5. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    tento parfém používám již delší dobu a ve vašem obchodě je výrazně levnější než v kamenném. Váš obchod jsem si vybrala na základě doporučení známých a podle recenzí na internetu.

    • Pro
    • příjemná a dlouhotrvající vůně
  • Marie Klimčáková | 23. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Vůni jablíčka miluji, je svěží a voní po citrusech, používám ji opakovaně.

  • Denisa Buláková | 20. leden 2012

    Celkové hodnocení: 40%

    Mému nosíku nevoní.

    • Pro
    • Hezký obal.
    • Proti
    • Určitě to není jemná vůně,ale ostrá.
  • 7. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Dárek na přání.

  • 30. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji

Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací