loading

Recenze DKNY Be Delicious - EDP

Kód produktu: pDK008

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 23. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    určitě objednám znovu

    • Pro
    • dokonalá vůně větší balení
    • Proti
    • nic
  • 15. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    parfém jsem si koupila opakovaně a jsem s ním spokojena

  • Jana | 10. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi příjemná vůně

  • Mgr. Marcela Dohnalová | 6. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Vyhovuje mi vůně a mám z ní dobrou náladu zkušenosti mám dlouholeté používání je velmi jednoduché raději ne nemám ráda, když někdo známý voní stejně jako já

  • Ala | 24. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

  • 9. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Dkny je příjemná,nevtíravá vůně,dlouho vydrží.

    • Pro
    • Známá vůně,moje žena ji má ráda.
  • Šárka | 18. květen 2015

    Celkové hodnocení: 60%

    vybrala jsem si tento parfém na základě recenzí ostatních zákaznic, ale je pravda, že 100 lidí znamená 100 různých názorů, já příliš nadšena nejsem.

    • Pro
    • pěkný design, ale vůně mě docela zklamala, není to zcela můj šálek čaje. Několikrát za sebou jsem měla DKNY Women, naprosto úžasná vůně, chtěla jsem změnu, ale budu se vracet k původní vůni
    • Proti
    • špatně se mi parfém aplikuje, pro mě je nešikovně umístěná tryska
  • 11. květen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    moje oblíbená vůně velikost nevhodná do kabelky, ale lze použít prfém v menší velikosti

    • Pro
    • příjemná vůně trvanlivost
  • Bohuslav Kovanda | 9. květen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Velmi dobře

  • Emilie | 28. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi přijemná vuně. Objednávám si tento parfém často a jsem moc spokojená.Doporučila bych tento parfém každe ženě ktéra ma rada jemnou vuni ktéra vydrži. Když jsem u někoho a pak odejdu domu, řikaji že vuně za mnou zustava dlouho. Moc to potěši.

  • Janina | 28. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Letní, ovocná, svěží.... prostě krásná vůně pro mladé energické dámy. Dlouho vydrží. Voní celému okolí :-)

  • Lenka Švecová | 29. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Dlouho a svěže voní.

    • Pro
    • krásná vůně
  • 27. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    oslovila mě ihned po prvním přivonění :-)

    • Pro
    • velmi příjemná svěží vůně vydrží celý den
    • Proti
    • nic
  • Eva | 26. únor 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Uzasna vune ktera vydrzi temer cely den

    • Pro
    • Krasne voni
    • Proti
    • Vubec nic
  • Klepáčková Dagmar | 21. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    používám již léta,jsem velmi spokojená s touto vůní a všem okolo mě se líbí....často se mě ptají,jaký parfém používám...

    • Pro
    • krásná svěží vůně,všem doporučuji
    • Proti
    • nic
  • Simisek | 16. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám ráda tuto značku parfému a vždy jsem s ní byla spokojená.

    • Pro
    • Krásně voní a vůně opravdu dlouho vydží.
  • 1. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    svěží,vydrží

    • Pro
    • super
  • Helena Ciompová | 20. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    působí líbezně na mé čichové buňky

    • Pro
    • velice příjemná vůně pro denní použití
  • 18. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Prostě super

    • Pro
    • Krásná vůně, kterou používám již několik let
  • Iva | 17. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Dcera si ji dovezla před lety ze zahraničí a již tehdy mi učarovala, ale měla jsem DG. Teď jsem se rozhodla pro Be... a nelituji. Změna je život.

    • Pro
    • úžasná vůně !!!!!!!!!!!!!!!!
Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací