loading

Recenze Diesel Plus Plus Feminine - toaletní voda s rozprašovačem

Kód produktu: pDI006

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 15. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    vše perfektní, vůně splnila mé očekávání

    • Pro
    • jedním slovem super
    • Proti
    • nic
  • Markéta | 11. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 60%

    Průměrná vůně, nic moc.

    • Pro
    • Průměrná vůně, dosti sladká.
    • Proti
    • Mě osobně moc nevoní.
  • vlastazhane | 10. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vyhovující

  • Vlasta Veseláková | 24. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    ještě jsem ho neměla chtěla jsem ho vyzkoušet

    • Pro
    • spokojenost
    • Proti
    • nic
  • Jana | 13. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Produkt jsem chtěla vyzkoušet a opravdu nezklamal. Jeho vůně je nevtíravá,sladká a velice zajímavá.

    • Pro
    • Kouzelná sladká vůně
  • 25. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Nejprve mi přišel velmi kořeněný a silný,ale po rozložení byl příjemný a celkem dlouho vydrží.

  • 18. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná ženská vůně, je levná a dlouho vydrží

    • Pro
    • voní krásně žensky, převládá lilie...
    • Proti
    • žádné
  • Jaroslava Kalousová | 25. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Voní mi a vyhovuje.

    • Pro
    • Svěží letní vůně.
  • Božena | 14. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná a svěže násládlá vůně pro celodenní nošení

    • Pro
    • skvělá vůně pro celoroční používání
  • 28. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    vůni jsem si vyzkoušila v kamenné obchodě a byla jsem moc spokojená, zaujala mne a proto jsem si ji objednala přes váš obchod, kde byla samozřejmě lacinější i včetně poštovného

    • Pro
    • vůně se mi moc líbí, je nevtíravá a jemná, sama jsem ji vyzkoušela a nedávno jsem ji koupila přes váš obchod jako dárek
  • 14. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    trochu těžší vůně, ale je výrazná a dlouho vydrží

  • 29. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Zatím nemohu posoudit. Koupila jsem tento parfém snaše.

  • 22. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    spousta muziky za málo peněz;o)

    • Pro
    • skvělý dárek pro mou sestru....skvělá cena
  • Jitka Černá | 19. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt mám jako dárek pro človíčka, který ho používá

    • Pro
    • Příjemná vůně
  • Martina | 9. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    super super super, doporučuji. Kvalita převyšuje cenu, voda dlouho vydrží. Používám ji denně, při každé příležitosti. Kupuji ji už tři nebo čtyři roky s malými přestávkami. S koupí jsem spokojená, ostatně jako vždy:-)

    • Pro
    • -líbí se mi kráva na obalu:-) -je cítit velmi dlouhou dobu -je naprosto originální, nádherně voní -sexy vůně, ale zároveň nedráždí, spíše uklidňuje
    • Proti
    • nemám nic proti:-)
  • 25. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 70%

    používala jsem před lety a ráda

  • Maria Pavlíčková | 25. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Tuto vůni používáme 3 ženy v naší rodině po celá léta.

    • Pro
    • Je to úžasná vůně.
  • Lea Mangíra | 8. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    od podzimu do jara používám tuto vůni již řadu let a doufám, že z českého trhu nezmizí jako od Avonu Pink Suede

    • Pro
    • krásná, ženská vůně pro chladné dny pro každou příležitost dlouhotrvající nádherně voní z oblečení i po vyprání je dlouhotrvající i po sprchování doporučuji pro každou sebevědomou energickou ženu dlouho vydrží
    • Proti
    • není vhodná pro horké letní dny v horkých dnech je těžká stává se , že zlobí rozprašovač
  • 22. září 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    svěží vůně, vhodná pro mladé

    • Pro
    • dceři imponuje
    • Proti
    • nevím
  • 20. září 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Kdo nemá rád těžké vůně, tak si tento parfém oblíbí. Navíc má flakón neotřelý design.

Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací