loading

Recenze Davidoff Cool Water Woman - tuhý deodorant

Kód produktu: pDA069

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Yvona Robková | 24. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    ideální pro horké letní dny

    • Pro
    • dobrá roztíratelnost
  • Marie Jerlingová | 10. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Přátelům doporučuji

    • Pro
    • Tuto vůni dostávám pravidelně jako dárek, mám ji ráda, má příjemnou lehkou květinovou vůni -upřednostňuji velké balení
  • Monika | 15. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Ráda poznávám i jiné značky vůní, ale i když je hodně těch, které mě něčím zaujmou, pro mě je tato stále tou číslo 1.

    • Pro
    • -produkt znám a kupuji již 13let a ještě ho jiný u mě netrumfl -lehká, jemná vůně čistoty -ideální pro horké dny -v kamenném obchodu je cena o několik set vyšší
  • 1. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji voněla jsem příjemně i vhorkých dnech

    • Pro
    • skvěla voní i po delší době
  • 26. červen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    moje stala vonavka, kterou mam jako doplnek napr. po cviceni a kterou rozhodne nesetrim, kdyz strikam :-)

    • Pro
    • prijemna letni lehka vune
    • Proti
    • moc dlouho nevydrzi, je to toaletka
  • 21. červen 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    nevtíravá dlouho vydrží v létě denně ano

    • Pro
    • příjemná letní vůně
  • zackova | 19. červen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    používám několik let

    • Pro
    • svěží a nevtíravá v
  • 9. květen 2011

    Celkové hodnocení: 10%

    nepoužívám a nevím, jak voní

    • Pro
    • nevím, neznám
    • Proti
    • nevím, neznám
  • 9. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    používám tento deodorant, dlouho vydrží a nedělá bílé skvrny na oblečení

    • Pro
    • krásně voní a nedělá bílé skvrny na oblečení
    • Proti
    • žádná
  • 25. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 25. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 11. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

  • 1. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 70%

  • 23. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 70%

  • 21. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • dárek pro dceru - oblíbená lehká vůně na léto
  • 13. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 9. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 3. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 30. červen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 25. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací