loading

Recenze Davidoff Cool Water Man - toaletní voda s rozprašovačem - SLEVA - pomačkaná krabička

Kód produktu: pXSLEVA172

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Evžen | 29. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    vybráno náhodou podle recenzí, používám běžně Trussardi. Chtěl jsem zkusit něco nového. Zatím je to ale č.2

    • Pro
    • příjemná vůně
  • luboš | 26. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Použivám Davidoff již dlouho. Pro mne perfekní vůně. Stará klasika, která nezklame. Vůně vydrží dlouho. Jistě bych jej doporučil.

    • Pro
    • Používám Davidoff dlouho.Stará klasika, která nezklame
  • 2. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    krásně voní, užasné

    • Pro
    • moc mi voní mám ji ráda na svém muži
    • Proti
    • nic
  • Dagmar Chrástová | 30. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Oblíbenost několik let.

    • Pro
    • Krásná vůně.
  • 25. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    normální parfém

  • 17. červen 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    Čistá přirozená pánská vůně, která bude každému vonět.

    • Pro
    • Příjemná pánská vůně. Koupila jsem ji synovi a je s ní spokojený.
  • 22. leden 2012

    Celkové hodnocení: 60%

    také velmi vzrušující, ale ne až tak zajímavá

  • 19. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Bude to vánoční dárek,tak zatím nemůžu hodnotit.Mně voní,tak snad se trefím do vkusu obdarovaného.

  • 12. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Nádherná pánská vůně, klasika

    • Pro
    • Super
  • Jana | 5. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji všem, kteří nemají rádi "těžké" vůně. Oproti jiným značkovým parfémům poměrně dobrá cena za super kvalitu-vůně dlouho vydrží, stačí jen trochu, je silná.(obzvlášť, když je v akci! :-) )

    • Pro
    • Krásná osvěžující vůně, dlouho vydrží vonět.
  • 18. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Nemám žádné námitky poti.

    • Pro
    • Super.
  • Rubio | 14. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Velmi vhodný parfém pro muže, nevtíravý, dlouze držící.

  • Ing. Jaroslav Kofroň | 14. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    výrazná ale velmi příjemná vůně

    • Pro
    • svěží sportovní vůně
    • Proti
    • nic
  • 13. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    je to krásná vůně, ale nuto říci, že na různých tělech různě voní

    • Pro
    • měla jsem tuto vůni na muži již vyzkoušenou a velmi se mi líbí
  • Standa | 13. září 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Parfém není dráždivý,dle mého názoru jemná vůně a vydrží dlouhou dobu

    • Pro
    • byl jsem 3roky v USA - tam jsem ho začal používat
  • Lenka Sakařová | 12. září 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Jak jsem již uvedla,vůni používá syn,mně osobně se líbí a vítala bych kdyby ji používalo více mužů v mém okolí.

    • Pro
    • Tuto vůni používá syn,kupovala jsem ji pro něj již potřetí.
  • 12. září 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Příjemná vůně pro muže.

  • Roman Gruner | 11. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Velmi dobrý.

    • Pro
    • Zajímavá a svěží vůně.
    • Proti
    • Rychleji vyprchá.
  • Zuzka | 20. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji :-)

    • Pro
    • Prostě super vůně, která dlouho vydrží :-)
    • Proti
    • Nic
  • 20. leden 2014

    Celkové hodnocení: 90%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací