loading

Recenze Dior Fahrenheit - EDT

Kód produktu: pCI006

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Jarmila | 1. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    parfém znám již řadu let a moc jsem s ním u partnera spokojená

    • Pro
    • pro mě nejlepší vůně pro mého partnera
  • Hana Zachařová | 6. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    tuto parfémovou vodu jsem koupila jako dárek, již jsem ji koupila i dříve,jelikož je to oblíbená značka

  • 7. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    oblíbená a léty ověřená značka

  • 7. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    znám, pravidelně kupuji

  • 7. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro mě je to úžasná smyslná vůně

  • 4. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento parfém jsem kupovala již dříve i kdyz jsou aktuální jiné vůně vracím se občas k jeho nakupu

  • 18. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    tato toaletní voda patří mezi ty, které mi maximálně vyhovují

    • Pro
    • výhodná cena za velké balení
  • 15. září 2015

    Celkové hodnocení: 60%

    Podle popisu vůně jsem očekával jinou vůni.

  • Mey | 29. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jednou jsem k objednanému parfému dostala vzorek tohoto a zalíbil se mi...tak jsem si počkala na vhodnou příležitost...

    • Pro
    • Manžel mi voní :-)
  • 28. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporucuji I pro dlouhou vydrz

    • Pro
    • vune perfektni zeny by si rady koupily i pro sebe ale nesmi vedet, ze je to toaletni voda pro muze
    • Proti
    • cena v malem baleni
  • Marie | 20. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejoblíbenější vůně manžela,používá ji hodně let,je s ní velmi spokojený a dokonce si jí oblíbil i čtrnáctiletý vnuk.Nádherná,vyjímečná,dlouho vydrží.

    • Pro
    • okouzlující vůně
  • 2. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Stará dobrá vůně.

  • Lenka Korandová | 1. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    chybí k parfému kosmetika

    • Pro
    • výrazná vůně - kořeněná
    • Proti
    • nic
  • Jiřina Kopáčová | 29. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    kupuji tuto značku již s jistotou vůbec nezáleží na věku a hlavně-každá vůně se musí "umět" nosit

    • Pro
    • výdrž vůně stačí 1x aplikovat
    • Proti
    • nic
  • 21. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    výdrž vůně je super velmi doporučuji

    • Pro
    • nejúžasnější vůně kterou znám
  • 12. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    dokonalost, není potřeba více slov

    • Pro
    • dokonalost, není potřeba více slov
  • 27. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    manželova nejoblíbenější vůně

  • Zdeňka | 23. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    mám syna a ten tento produkt miluje

    • Pro
    • velké balení za solidní cenu
  • 28. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    patrně celoživotní spokojenost

  • Helena | 17. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    dlouhotrvající vůně,dobrá akční cena

    • Pro
    • nadčasová a velmi originální vůně
Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací