loading

Recenze Chloé L´Eau De Chloé - toaletní voda s rozprašovačem

Kód produktu: pCL029

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 21. leden 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Velmi příjemná působivá vůně, není ani sladká, ani příliš kořeněná, lehce pudrová, ideální na celý den po celý rok. Velmi slušná cena.Nevýhodou se může zdát slabší výdrž.

    • Pro
    • Velmi příjemná působivá vůně, není ani sladká, ani příliš kořeněná, lehce pudrová- lehce citrusová , závěr tvoří pačuli, pro mě ideální. Po delší době mě nějaká vůně okouzlila. Velmi slušná cena.
    • Proti
    • slabší výdrž
  • Ljubica | 13. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná vůně Nedoporučila bych produkt ostatním,protože nechci vonět jako dav

    • Pro
    • našla jsem "svoji" vůni
  • 10. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná netuctová vůně

    • Pro
    • příjemná nevtíravá květinová vůně
  • 19. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    koupila jsem si ho proto, že mně voní a hlavně manželovi

    • Pro
    • svěží vůně
    • Proti
    • nic možná cena v kamenných obchodech
  • Jarmila Smílková | 13. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji pro každodenní použití

    • Pro
    • Krásná svěží vůně
  • Hana Sklenářová | 17. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně za rozumnou cenu

    • Pro
    • příjemná vůně
  • Zuzana Šnajderova | 15. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    moc mi voní

    • Pro
    • moc mi voní
  • 7. duben 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Příjemná vůně

  • 13. únor 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Příjemná vůně.

  • Pavla Š. | 30. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    vybrala jsem si parfém dle popisu složení- opravdu zajímavá a výrazná vůně , ne sladká , lehounce dřevitá, svěží.

    • Pro
    • velmi zajímavá a zapamatovatelná vůně pro ženy, překvapující, velmi dlouho vydrží ( i na textiliích), vhodná hlavně jako večerní parfém do společnosti
  • 29. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Vůně mi vyhovuje a v e-shopu je levnější než v kamenném obchodě

  • Ráďa | 5. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    nemám připomínek

    • Pro
    • vůni jsem "ochutnala" u kamarádky a uchvátila mě
  • Ira | 13. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    určitě bych doporučila

    • Pro
    • pro mě zcela vyhovující vůně a to těžko hledám co mi sedí ,vůně dlouho vydrží
  • 6. duben 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 9. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 29. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 28. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 26. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 18. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 50%

  • 7. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací