loading

Recenze Chanel Égoiste Platinum - toaletní voda s rozprašovačem

Kód produktu: pCA021

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 10. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    vřele doporučuji, neopakovatelná vůně

    • Pro
    • jedinečná vůně, dlouho vydrží vonět
    • Proti
    • nic
  • 14. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to dárek pro přítele, tento parfém používá co ho znám a je skvělý.

  • 25. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    jedna z nejlepších toal.vod od Chanelu

    • Pro
    • elegantní vůně
    • Proti
    • nic
  • Tomáš | 5. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    kvalitní parfém s krásnou vůní která dlouho vydrží

    • Pro
    • krásně voní
    • Proti
    • nic
  • 19. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Chanel používám léta, tento mám poprvé a jsem zatím spokojen.

    • Pro
    • velmi příjemná vůně
  • 15. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfem pouzita tchan jiz nekolik let, nejspise s nim bude velmi spokojen :) Mne take parfem voni, ale jinak nemohu posoudit, nepouzivam jej:)

  • Pavlína | 9. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém zaujal vůní, která je příjemná pro uživatele i okolí, je to sytá pánská vůně, která nejde do sladkého tónu. Chystáme se dokopoupit i vodu po holení a tuhý antiperspirant. Je sice ve vyšší cenové kategorii, ale stojí za to.

    • Pro
    • úžasná pánská vůně, která dlouho voní , manžel chtěl změnit vůni a dlouho jsme pátrali a zkoušeli a tohle je to pravé.
    • Proti
    • Nemám nic proti
  • Michael | 10. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Vůně značky chanel, egoiste je vůně "charakterní". Hodí se spíš na zimní období, v létě by byla možná až moc výrazná. Dobře se hodí i k obleku.

    • Pro
    • Výdrž, vůně samotná
    • Proti
    • Cena - Chanel :)
  • tom | 13. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná plnná vůně

  • 28. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Cenově velmi příznivé.

    • Pro
    • Úžasná vůně, která neomrzí!
  • 29. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    super klasika

  • 28. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 80%

  • 9. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 7. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 11. květen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 10. září 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 2. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 21. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • 28. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 14. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • příjemná pánská vůně
Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací