loading

Recenze Chanel Chance Eau Tendre - toaletní voda s rozprašovačem

Kód produktu: pCA071

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Lída B. | 29. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    S parfémy Chanel jsem jednoznačně spokojená - je to sázka na jistotu. :-) Jen škoda, že si zaplatíte za značku, cena se drží stále nad hranicí 2000,-Kč, i přesto, že se nejedná o novinku.

    • Pro
    • - letní vůně - nevtíravá, příjemná, ovocná - dlouhá výdrž
  • 25. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojená

  • Leni | 17. květen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    tato parfémvaná voda je svěží, lehká, vhodná pro mladé ženy

    • Pro
    • mladistvá, dívčí, dámská vůně
  • 31. březen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    ma nejoblibenejsi znacka!

  • 5. únor 2012

    Celkové hodnocení: 60%

    Parfém jsem si vybrala na základě recenzí a odzkoušení v kamenném obchodě (na papírek). Když jsem si jej zakoupila, zklamala mě velmi slabá výdž

    • Pro
    • Velmi pěkná vůně Podtrhuje ženskost
    • Proti
    • Veeelmi slabá výdrž
  • 23. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Vybírala jsem dle recenze, vůně nezklamala. Rozhodovala jsem se mezi Chanel Chance Eau Tendre a Chanel Chance Eau Fraiche, objednala jsem si nakonec obě.

    • Pro
    • Úžasná vůně
  • 20. leden 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    Měla jsem vůni již vyzkoušenou, takže spokojenost.

    • Pro
    • Je to úžasná lehčí vůně, která neobtěžuje okolí.
    • Proti
    • Menší výdrž.
  • ZiBy | 2. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Pěkná vůně

    • Pro
    • pěkná vůně dlouho vydrží vonět
  • Marie Schenzerová | 5. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Zatím nemohu se blíže vyjádřit, protožel jsem ho ještě nepoužívala. S obchodem jsem byla velice spokojena.

    • Pro
    • Moje známá mě tento produkt doporučila a protože se mi zalíbil, tak jsem si ho objednala.
    • Proti
    • nemám nic proti
  • DANA ŠVÁBOVÁ | 28. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    mimo chanel mám ráda parfémy od diora.

    • Pro
    • minulý týden jsem si ho objednala,velmi často si kupuji od značky chanel, je má oblíbená
    • Proti
    • nic
  • Trekar | 19. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    moc příjemná dlouhotrvající vůně

    • Pro
    • velice jemná, nevtíravá vůně
  • Jarmila Dolejší | 31. květen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Jsem spokojená s touto vůní - je nevtíravá a ještě dlouhý čas vydrží.

    • Pro
    • velice příjemná vůně za dostupnou cenu
  • Míla P. | 28. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Recenze viz u 50ml balení této vůně. Je úžasná, vřele ji doporučuju.

  • Míla P. | 28. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Perla mezi vůněmi. Lehká svěží vůně, podtrhující ženskost. Dlouho vydrží, často ji cítím i další dny na oblečení. Trocha voňavého luxusu, co udělá radost do nového dne. Sklízí v okolí ohlasy. Vřele vám tuto vůni doporučuji, je prostě okouzlující.

    • Pro
    • - nádherná svěží ženská vůně - dlouho vydrží
    • Proti
    • 50ml balení vyjde oproti 100ml celkem draho. Jinak to nemá chybu!
  • Favorito | 9. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlépe vonící parfém, jaký jsem kdy cítila...

    • Pro
    • Krásná ženská vůně, jemná, velmi příjemná, lehká, prostě sexy... Vřele doporučuji.
  • Alena | 30. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to slušivá jemná nevtíravá vůně hodí se ke každému věku kliknete a za chvíli voníte

    • Pro
    • v obchodě jsem se nemohla rozhodnout, cena na netu pomohla dostala jsem parfém, který tak úžasně nevoní designe dokonalý
  • Jana | 25. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Prima letní vůně :-)

    • Pro
    • Jednoduše krásně voní a hlavně není tak "těžký" jako obvykle vůně od Chanelu bývají. I když skalní příznivci No. 5 určitě nebudou souhlasit :-)
    • Proti
    • Na nic jsem nepřišla.
  • libisvob | 11. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

    • Pro
    • krásná vůně
  • 31. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    nádherná vůně, smyslně ženská, nezaměnitelná a moc povedená.

    • Pro
    • nádherná vůně s dlouhotrvající výdrží
    • Proti
    • nemám
  • Ebenka | 7. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    každý pozná,že tu jste .....

    • Pro
    • Chanel....no coment
    • Proti
    • cena
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací