loading

Recenze Chanel Chance - parfémová voda s rozprašovačem

Kód produktu: pCA029

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • JANA | 30. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásná vůně

  • Eva Spáčilová | 26. září 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    přestože je cena vysoká, stojí za to

    • Pro
    • nejkrásnější vůně, co znám
    • Proti
    • cena
  • 20. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    nádherná vůně

  • Helena | 17. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    silne aroma,doporučuji znamym,dlouho vydrží

    • Pro
    • překrásná vune
  • 27. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    kupuji ji pravidelně pro mamku

    • Pro
    • super vůně, dlouho vydrží
  • 18. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Úžasná vůně, která vydrží vonět až do večera a při tom stačí málo.

    • Pro
    • +krásná vůně + stačí málo a vůně vydrží celý den, tím pádem lahvička vydrží dlouho
  • Eva | 27. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Vůni jsem marně sháněla v kamenném obchodě. Jednou jsem ji už měla, koupila jsem si ji na doporučení kamarádky. Volila jsem parfémovanou vodu, déle vydrží. Na léto možná stačí toaletní voda. Vůně je vhodná pro tu z vás, která nechcete splynout s davem a cítit se ve vůni dobře po celý den.Překvapí svou proměnlivostí. Cena podle mne odpovídá jménu značky, nekupujeme si ji každý den.Koupě této osobité vůně nelituji.

    • Pro
    • osobitá vůně, kterou si určitě zapamatujete, velmi proměnlivá v jednotlivých fázích, dodá vám dobrý pocit a energii, dlouho vydrží
    • Proti
    • při nanášení vůně je lepší nic nepřehánět, je poměrně silná :-)
  • Sarah-sax | 23. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    produkt , který je mi znám , , doporučuji pro dámy ve věku , které jsou stále aktivní a pohybují se ve vedení kolektivu, managementu

    • Pro
    • známá vůně , decentní , pro starší dámy, pohybující se v managementu
  • 7. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    CHANEL Chance používám již dlouho, jsem na něj zvyklá a proč při nákupu neušetřit dost značný obnos.

    • Pro
    • Osvědčená klasika
    • Proti
    • ---
  • HHanah | 5. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Opravdu velice příjemná parfémovaná voda, nevtíravá příjemná vůně.

    • Pro
    • dobrá cena příjemná a dlouhotrvající vůně
  • Eva | 28. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji všem.

    • Pro
    • Je to výborný parfém pro náročnou ženu. Jeho vůně je ojedinělá a trvalá.
    • Proti
    • --
  • 22. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 27. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 8. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 30%

  • 4. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 10. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 18. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 7. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 17. září 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 6. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací