loading

Recenze Chanel Bleu De Chanel - toaletní voda s rozprašovačem

Kód produktu: pCA072

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Karolína Nováková | 20. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Nikdy bych si neobjednala parfém bez vyzkoušení. Nejprve jsem ho šla vyzkoušet do kamenného obchodu, kde mě jeho vůně okouzlila, takže nebylo co řešit. Kořeněná vůně, trochu kadidla, prostě smyslnost :-D

  • maki | 13. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji, jde o originální vůni, žádná trapná klasika :)

    • Pro
    • Krásně voní, jde poznat, že jde o luxusní vůni pro náročné zákazníky.
  • 4. duben 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Nádherná mužná vůně v začátku, která se rozkládá do vůně jemné a svůdné.

  • 29. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    prostě jsem s ním spokojený

    • Pro
    • hezky voní
  • Petra | 11. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná elegantní a dlouhotrvající vůně

    • Pro
    • Příjemná elegantní a dlouhotrvající vůně
  • Danushka | 13. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Do vůně jsem se zamilovala před několika lety a nyní jsem našla i muže, který je hoden takového skvostu.

    • Pro
    • Je dokonalá, pro dokonalého muže
    • Proti
    • Nemám výhrady
  • Petra | 24. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    úžasná vůně

  • 21. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Manželovi krásně voní

    • Pro
    • anželovi krásně voní
  • 17. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    nikodo sní neurazíte

    • Pro
    • nádherná, svěží, dynamická
    • Proti
    • nic
  • 28. březen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Krásná, svěží, mužná vůně. Každého vždy upoutá a dlouho vydrží. Určitě jsem jí pro manžela nekoupila naposledy. Nemám této vůni absolutně co vytknout!!!!

    • Pro
    • úžasná vůně dlouhá výdrž vždy upoutá
  • Věrka | 16. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    přitažlivá vůně zatím nemáme zkušenosti, je to dárek pro manžela

    • Pro
    • fascinující vůně
    • Proti
    • žádné
  • 30. leden 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Skvělá vůně

    • Pro
    • Skvělá vůně
  • Yvona Bártová | 2. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    nemá konkurenci, chanel je prostě chanel

    • Pro
    • neodolatelná a vyjímečná vůně
  • 22. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    krásná vůně pro dokonalého muže, který si zaslouží jen to nejlepší

    • Pro
    • krásná vůně pro dokonalého muže, který si zaslouží jen to nejlepší
  • Ondra | 18. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    exkluzivní !

  • 28. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto toaletní vodu skutečně doporučuji, nemám k ní žádné výhrady. Je to vůně, od ktéré se opravdu němůžete odtrhnout :-)

    • Pro
    • Krásná vůně, která vydrží.
  • Maxxik | 30. květen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Dobře drží,je nezaměnitelná.

    • Pro
    • Výrazná ,příjemná vuně pro muže,který vi co chce.
  • Pavlíčková Hana | 2. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Nechala jsem si Chanel poslat do práce, je nás tam spousta žen a všechny mi závidí jak si navoním svého manžela. Vůně se líbila i mladým dívkám,doufám, že se bude líbit i mému muži, je to pro něj překvapení

    • Pro
    • něco úžasného, vřele doporučuji
    • Proti
    • nic
  • Deni777 | 14. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Je z něho poznat kvalita Chanel :-)

    • Pro
    • Velmi kvalitní a s níčím nesrovnatelná vůně
  • 3. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi příjemná dřevitá vůně

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací