loading

Recenze Chanel Allure Homme Sport - toaletní voda s rozprašovačem

Kód produktu: pCA028

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Jiří Porubský | 13. květen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Jsem ale spokojen

    • Pro
    • Vůně je fajn, asi splňuje představy
    • Proti
    • Oproti recenzím, které jsem četl, na můj vkus velmi rychle vyprchá
  • 11. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná elegantní vůně pro muže :)

  • Jana Kotrlíková | 29. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Manžel voní až do vyprání.

  • Naďa | 11. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    výrobce nabízi i vodu po holení s alkoholem výborná kombinace toaletní vody a vody po holení trošku vyšší cena oproti ostatním výrobkům, ale stojí za to rozhodně bych ji doporučila

    • Pro
    • svěží vůně krásná vůně pro sportovně elegantní muže dlouho vydrží
  • 12. únor 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    požadavek na konkrétní vůni

  • 19. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný nákup

    • Pro
    • velmi příjemná vůně, která dlouho vydrží
  • 29. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Elegantní nádherná vůně. Ideální pro sportovně založené muže.

  • 13. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    je to velmi mužská vůně a chci aby mi můj muž voněl

    • Pro
    • vůně mě zaujala hned při prvním vyzkoušení ze vzorku v obchodě, je jak stvořená pro mého muže
  • 3. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Koupila jsem ji příteli a jinou už nechce :-)

    • Pro
    • Nádherná vůně,která dlouho vydrží
    • Proti
    • Nic
  • 2. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně, své okolí určitě zaujme

  • 6. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém byl určen manželovi, můžu jen doporučit. Příjemná vůně s celodenní výdrží. Stačí aplikovat jednou.

  • 15. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Rozhodně doporučuji.

    • Pro
    • Nádherná podmanivá vůně. Voní božsky a vydrží po celý den.
    • Proti
    • Cena.
  • 5. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    skvělá vůně,dlouhá vydrž

    • Pro
    • 3 velikosti 50ml,100ml,150ml.
  • viktoriya muhammad | 18. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    we are using chanel a long time,and its execllent for me

    • Pro
    • chanel is a best smell and expensive trade name.
  • Michael | 30. březen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Cena vyšší, ale odpovídá kvalitě.

    • Pro
    • Velmi příjemná mladistvá vůně, sportovně laděná, svěží a přesto i "jemně hřejivá", dlouho vydrží.
    • Proti
    • Cena
  • 30. leden 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Skvělá vůně

    • Pro
    • Skvělá vůně
  • 1. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    hezká vůně doporučuji nemám žádné připomínky!!!

  • 20. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Tato vůně mne uchvátila hned napoprvé, takže jsem neváhala a koupila manželovi. Ten je naprosto spokojen, jelikož už sklidil nejednu pochvalu, že nádherně voní. Mohu všem jen doporučit.

    • Pro
    • Fantastická vůně, která velmi dlouho drží.
  • Kikina | 6. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji !!!

    • Pro
    • Nádherná vůně
    • Proti
    • Cena
  • Hana Růžičková | 9. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    kvalitní , lehká sportovní toaletní vůně, dlouho drží

    • Pro
    • dlouho drží ověřená kvalita
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací