loading

Recenze Calvin Klein Beauty - parfémová voda s rozprašovačem

Kód produktu: pCK245

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 17. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to vyzkoušený parfém,který nakupujeme pravidelně. Přijatelná cena.

    • Pro
    • Vyhovuje partnerce.
  • 15. květen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Krásná vůně

  • 21. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    vřele všem doporučuji, krásná příjemná vůně pro ženy

    • Pro
    • Nádherná vůně, vřele dopoiručuji
    • Proti
    • žádné
  • 13. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    dufam,ze tento parfem tak rychlo nemizne z trhu,pretoze je naozaj dobry,hodi sa aj do zafajceneho prostredia,vonia elegantne,lahko a na urovni

    • Pro
    • tuto znacku pouzivam uz par rokov,je to velmi pekna vona,kt.sa hodi kazdemu
    • Proti
    • nemam nic proti som spokojna
  • 24. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    příjemná vůně

  • Yveta Vágnerová | 28. únor 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Tento parfém jsem si vybrala proto, že jsem chtěla zkusit další parfém od CK Domnívám se, že je vhodný pro zralé ženy, možná spíše na plesy, či večerní aktivity.

    • Pro
    • Vůně si všimnou i kolemjdoucí. Rozhodně zajímavá pro zralou ženu. Stačí ji aplikovat ráno - vydrží
    • Proti
    • Po aplikaci mi připadá příliš sladká.
  • 20. únor 2011

    Celkové hodnocení: 10%

    nemuzu hodnotit jeste jsem ho nepredal dotycne osobe , je to prekvapeni a pak se uvidi nazor majitelky . s pozdravem ing.Struhar Jozef .

  • 10. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    rafinovaná a zároveň čistá vůně,nádherný flakon,koresponduje s vůní,

  • 31. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Sedí perfektně

  • 26. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    Designový obal, sladší vůně pro mladší i starší ženy.

  • Dagmar Syrovátková | 13. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro energické ženy

    • Pro
    • Okouzlující vůně
  • 1. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 28. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 16. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 20%

  • 13. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    kvalitní

    • Pro
    • odpovídá mým požadavkům
    • Proti
    • nic
  • 2. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 18. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 70%

  • 9. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 6. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 12. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací