loading

Recenze Bvlgari Omnia Crystalline - EDT

Kód produktu: pBV039

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 10. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    A tak jsem spokojen i já

    • Pro
    • Manželka je s ním již dlouhá léta spokojená
  • 10. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám řadu let, neumím si v tuto chvíli vybrat jinou vůni, která by mi seděla

    • Pro
    • Moje jediná vůně již řadu let
    • Proti
    • Asi slabší výdrž i když okolí cítí déle než já
  • 7. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojena.

    • Pro
    • Koupila jsem si tuto vůni, protože se mi v minulosti líbila původní (hnědá) Omnia. Musím říct, že tato je oproti původní slabší a méně nápaditá, ale i tak je dobrá.
  • Pěničková Vladimíra | 30. leden 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Vůně příjemně voní a taky vydrží po celý den,stále ji cítím.Jěště bych chtěla vyzkoušet parfémovou vodu,jinak jsem s vůní toalet.vody velice spokojená.

    • Pro
    • Je to moje oblíbená značka s kterou jsem moc spokojená
  • Veronika Táborská | 2. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    produkt jsem si vybrala na doporučení své známé a jsem s ním natolik spokojena, že ještě dlouho nehodlám používat jiný :)

    • Pro
    • krásná vůně, používám již 7 let
    • Proti
    • nic
  • ver | 5. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Mám s tímto produktem již zkušenosti - pozitivní.

    • Pro
    • Příjemná, jemná vůně
  • 25. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    je to úspora času

    • Pro
    • Jsem spokojena
  • HANA | 7. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    CHVÁLÍM VŠE

    • Pro
    • vše
    • Proti
    • nic
  • 1. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto vůni jsem poznala od kamarádky,velmi mě zaujala.I když používám i jiné vůně, k této se stále vracím.Je jemná, dodává pocit sebevědomí a vyjímečnosti.Rozhodně všem doporučuji.

    • Pro
    • příjemná,svěží vůně,dlouho vydrží,stále se k ní vracím
  • LENKA | 25. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    VELICE PŘÍJEMNÁ LEHKÁ VŮNĚ

    • Pro
    • POUŽÍVÁM HO JIŽ DLOUHO. JEHO VŮNĚ JE PRO MĚ PŘÍJEMNÁ A HLAVNĚ JÍ SAMA NA SOBĚ NECÍTÍM,ALE OSTATNÍ ANO
  • Kristína | 14. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    mám jí už po druhé,je perfektní

    • Pro
    • tato vůně je perfektní
  • wraith | 22. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto vůni mi doporučila kamarádka pro mou přítelkyni a já ji mohu jen poděkovat, protože voní opravdu krásně. Tuto vůni mohu jen doporučit a komu vadí, že nemá tak dlouhou výdrž může zakoupit parfém.

    • Pro
    • Velmi příjemná dámská vůně. Krásný flakónek.
    • Proti
    • Nevydrží až tak dlouho, parfém od této značky je v tomto lepší, ale to je celkem logické.
  • Hanz | 8. únor 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Budu muset objednávat znova.... Jinak spokojenost.

    • Pro
    • Manželce krásně "Voněla"
    • Proti
    • Po dvou dnech ji spadla na dlažbu a rozbila se jí....
  • 2. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná vůně, všem doporučuji

    • Pro
    • miluji tuto vůni stále jsem ji věrná nikdy mne neomrzí
    • Proti
    • nic
  • dana | 30. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji všem, která mají rádi elegantní jemné vůně. kupovala jsem jako dárek, obdarovaná byla spokojená.

    • Pro
    • Jemná květinová vůně dlouhá výdrž
    • Proti
    • flakon hezký, ale nevhodný do kabelky
  • Nikola Jíšová | 20. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    vůni znám, kupuji si jí už dlouho, je má oblíbená

  • 17. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Výborný poměr kvality a ceny.

    • Pro
    • Charismatická vůně pro ženy napříč generacemi. Nevtíravá,decentní,ale přitom svá a jedinečná. Vhodná jak do společnosti,tak i na všední dny. Krásný flakón s přesným dávkováním.
    • Proti
    • ...nemám nic...
  • 26. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji svým známým, jemná podmaňující vůně

    • Pro
    • příhodná vůně, cena
  • 26. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

  • Lucie | 18. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Před nákupem Omnie jsem vůni vyzkoušela pomocí vzorku, takže jsem nekupovala naslepo. Vůně je opravdu moc příjemná, lehká, svěží....Flakonek na první pohled zajímavý, ale nepraktický...Přesto tuto vůni vřele doporučuji ostatním...

    • Pro
    • Příjemná lehká vůně
    • Proti
    • Nepraktický flakonek
Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací