loading

Recenze Burberry Weekend For Women - EDP TESTER

Kód produktu: pTESTER083

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 9. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 70%

    výdrž vůně - celý den

    • Pro
    • silná a výrazná vůně
  • Hana Krajíčková | 26. březen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    tento parfém mi vyhovuje , jeho vůně je velmi příjemná a není těžká tento parfém používám již několik let a mám s ním kladné zkušenosti používání je velmi jednoduché - 1 x denně a voním celý den ráda bych doporučila tento parfém ostatním ženám

  • Jana barešová | 4. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    rozhodující je hlavně dobrá cena..možnost objednání přes pc..osobní vyzvednutí..popřípadě zásilka..doporučuji všem..jsem vždy moc spokojená...

    • Pro
    • zamilovala jsem si tuto vůni
    • Proti
    • nic proti nemám
  • 12. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    kdysi jsem si tuhle vůni vybrala k 18-tinám a vybrala jsem si ji znovu - je to prostě moje vůně, květinová svěží sladká, cítím se s ní skvěle

  • Petr | 26. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Úžasná vůně, kterou přítelkyně miluje ... :-)

    • Pro
    • Krásná vůně, dobrá cena
    • Proti
    • Nic
  • Yvona Johnová | 25. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    léta jsem jej používala a jde o moji oblíbenou vůni

  • 5. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    je prostě úžasná, poprvá jsem ji dostala jako dárek a kupuji ji stále, je příjemná a i pro okolí úchvatná rozhodně ji doporučuji

    • Pro
    • lehká květinová letní
  • Iveta Malichová | 13. leden 2012

    Celkové hodnocení: 60%

    příjemná vůně

  • 3. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 60%

    Měla jsem jinou představu

  • arisdar | 26. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Tato parfémovaná voda patří mezi kvalitní klasiku, kdo si ji oblíbí,ten ji jen těžko vymění za novou značku, což je můj případ. Několikrát jsem zkusila jinou vůni a vždy jsem se k Burberry vrátila. Balení je neskladné, velice bych uvítala balení do kabelky..i když je pravda,že vůně vydrží dlouho a pro kratší cesty není potřeba..právě proto objednávám tester..s sebou v kabelce ji nenosím. Jsem konzervativní a věrná tomu co mám ověřeno osobně, proto používám BURBERRY Weekend For Woman, je vhodná pro podobné typy,ne pro ty co experimentují s novinkami. Vůně mě i po letech používání vždy znovu a znovu okouzlí. Patří spíše k horní hranici kvality vůní a hodí se podle mě pro každou příležitost.

    • Pro
    • -velmi příjemná a podmanivá vůně -dlouho vydrží
    • Proti
    • -není
  • 8. duben 2011

    Celkové hodnocení: 40%

    sladší vůně, ve které jsem se během minuty cítila nepříjemně. Ostrý citrusový nádech, silné aroma

    • Proti
    • příliš sladké a intenzivní i v pár kapkách
  • Viktorija | 22. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Použivam, ten parfem už hodně let, a jsem s nim spokojena

    • Pro
    • Ma nadhernu vuni.
  • 16. květen 2016

    Celkové hodnocení: 40%

  • 21. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 3. září 2015

    Celkové hodnocení: 60%

    • Pro
    • Neseděl mi
  • 16. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 27. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 1. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 29. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 25. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Na jedncku

Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací