loading

Recenze Purity Vision BIO Panenský kokosový olej lisovaný za studena PURITY VISION

Kód produktu: kDKR2051

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 16. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Kvalitní kokosový olej

  • 26. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Všem doporučuji. Mé vlasy jsou lesklé a hebké.

    • Pro
    • -výborné na vlasy -používám přibližně 1x týdně a nechám působit 30 minut, vlasy jsou po něm zdravější, lesklé a hebké -rozhodně doporučuji
    • Proti
    • -nic, jen při špatném vymytí jsou vlasy trochu mastné
  • Monika | 25. duben 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    široké použití bez strachu, že bych si ublížila nebo osypala

    • Pro
    • pevná konzistence, která se po doteku změní v olejíček nádherná kokosová vůně přírodní složení bez chemie
    • Proti
    • nic
  • Marie | 4. březen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    cena kvalita

    • Pro
    • cena kvalita
  • 19. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    přírodní produkt-používám pouze jako kosmetiku, v kuchyni jsem nevyzkoušela

    • Pro
    • používám delší dobu,spokojena,v létě vynikající po opalování
  • AlenaFilipová | 22. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný, kupuji ho opakovaně

    • Pro
    • krásná vůně, není mastný
    • Proti
    • -
  • 7. květen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Tento produkt jsem mela poprve,koupila jsem si ho dle recenzi,jsem s nim velice spokojena a doporucuji ho...Mam velice suchou pokozku,olej je prijemny na tele,voni krasne kokosem,odstrani drobne suche supinky........

    • Pro
    • je vyborny na velmi suchou pokozku mam ho poprve a jsem velmi spokojena...zase si ho koupim a doporucuji ho........
    • Proti
    • dosti tuhy
  • Hanka.Sv. | 13. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 60%

    Zatím jen olej nevyzkoušela, tak nemohu říct.

  • 3. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 2. březen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 1. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 20. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 14. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 70%

  • 12. leden 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Je dobrý.

    • Pro
    • je výborný na všechno. Používám ho jak na vlasy, obličej i tělo. Jsem spokojená, koupím si ho opět.
Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací