loading

Recenze Vichy BB krém Idéalia SPF 25 (BB Cream) 40 ml

Kód produktu: kDKR1723

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Jarmila Smílková | 13. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro každodenní použití.

    • Pro
    • Přirozené.
  • J.Pokorná | 28. duben 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Tento produkt jsem kupovala pro dceru, nemohu hodnotit, ale dle mých zkušeností s touto značkou, předpokládám, že je velmi dobrý.

  • Romi | 28. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Zatím zkouším, mám BB proprvé. Vzhledem k tomu, že mám dost citlivou pleť, nepůsobí mi žádné problémy. Trvá delší dobu, než se krém vstřebá. Prozatím jsem spokojena.

  • 27. duben 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Chtěla jsem vyzkoušet BB Cream, protože jsem jej neznala. Jsem s ním spokojena, splnil má očekávání. Doporučila bych jej ostatním ženám.

  • Jana | 26. duben 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Kupila jsem za 150 - Kč. Za plnou cenu bych nekupovala

    • Pro
    • Barva claire vhodná i pro bledule a nejen na léto Dobrá konsistence. Krytí spíše nižší až mírně střední, což mě vyhovuje. Nevysušuje
    • Proti
    • Trochu zalézá do pórů.
  • 26. květen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 26. květen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    • Pro
    • nalíčit se pomocí BB krému je prostě snazší, hlavně když spěcháte a nepotřebujete být zrovna "bezchybná", ale upravená, je to pomůcka, kterou oceníte. A když ho seženete v akci, lze koupit za super cenu.
    • Proti
    • Nekryje, ale to žádný BB krém. Proto mu ani nesrážím procenta, od tohoto typu kosmetiky krycí schopnost nečekám.
  • 28. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 27. duben 2014

    Celkové hodnocení: 50%

  • 26. duben 2014

    Celkové hodnocení: 80%

  • 26. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 18. duben 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 12. leden 2014

    Celkové hodnocení: 60%

    Nic moc.

    • Proti
    • Není to žádný zázrak, čekala jsem od toho víc. Mám suchou pleť, proto jsem si ho koupila, ale bohužel mi ji absolutně nehydratuje.
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací