loading

Recenze Armani Acqua Di Gio Pour Homme - EDT

Kód produktu: pGA001

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 8. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Objednala jsem partnerovi už dříve a nyní podruhé. Líbí se i jemu, hlavně proto, že přitahuje pozornost okolí. Před rokem se mně zdála vůně intenzivnější a déle vydržela.

    • Pro
    • Skvělá vůně vhodná pro každého muže.
  • Dana | 1. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Naprosto bezproblémový nákup, jako vždy...doručeno do 24 hodin od objednání, neznám lepší obchod

  • Zdena Roškotová | 28. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto značku znám již dlouho a na mém muži mi velmi příjemně voní. Zatím jsem lepší neobjevila.

  • 30. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Celková spokojenost

    • Pro
    • Nádherná vůně
    • Proti
    • Nic
  • 29. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Super vydrzi vonět cely den.

  • Zbyněk Veselský | 23. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Rozhodně doporučují. Mladě působící lehký parfém.

    • Pro
    • Tento parfém je typicky letní. Lehký, osvěžující...
  • Eva Režná | 17. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Oblíbená vůně nejen pro chlapy, není násilně vtíravá, tzv. nekroutí nosem. Zatím nejoblíbenější z pánských vůní. Syn byl nadšen, používá jej často. Vřele doporučuji, pokud nechcete být vtíravě voňaví, je mírný a přitom neopomíjitelný. Na výhodnou cenu, rychlost doručení.

    • Pro
    • příjemná lehká vůně, akorátní balení
    • Proti
    • zatím neznám
  • zdenka kutáčková | 1. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    tento produkt kupujeme několik let........ krásně voní výdrž dlouhá.........doporučuji ho protože nemá chybu........na nic sevším spokojeni

    • Pro
    • tuto značku kupujeme už hodně dlouho a výdrž perfekní vuně unikum
  • 24. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Bezva klasika. Akorát bych si dal pozor na padělky, je jich vážně mnoho, prodejci o tom pravděpodobně mnohy ani neví, že je prodávají. Pokud s vůní nemáte zkušenosti, určitě doporučuji si ji nejpve pečlivě vyzkoušet v kvalitní parfumérii a prohlédnout si flakón. Pokud se vám při převzetí něco nezdá - trochu rozmazaný tisk, podezřelý rozprašovač, trochu odlišná vůně, odfláknutá etiketa atd. - okamžitě vrátit.. Ty padělky jsou hodně povedené.

    • Pro
    • Krásná svěží vůně.
    • Proti
    • Hodně rozšířená. Oproti kořeněným vůním slabší výdrž. Na trhu mnoho padělků.
  • 11. leden 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Vse ok. Spokojenost.

  • a | 31. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně

  • 29. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Má oblíbená vůně.

  • 27. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Vše v pořádku, obchod bez problémů.Parfém je skvělý a synovi moc vyhovuje.

  • 27. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji

    • Pro
    • skvělá čistá vůně
  • 22. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Vzrušující zazitek pro každou zenu

    • Pro
    • Nádherná vune
    • Proti
    • Nic
  • 21. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

  • 15. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    perfektní parfém pro muže za velmi dobrou cenu

  • 4. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Georgio Armani je moje oblíbená značka

  • KAMIL ŠRUBAŘ | 24. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    kvalitní prdukt

    • Pro
    • kvalita+cena
  • 5. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    oblíbená vůně mužské části naší rodiny i když už zkusili i jinou vůni, vrátili se k této toiletní vodě

    • Pro
    • jemná nevtíravá, ale příjemná pánská vůně
Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací