loading

Recenze Bvlgari Aqva Pour Homme - EDT TESTER

Kód produktu: pTESTER094

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 12. březen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    zatím jsem spokojen

    • Pro
    • vůně je velmi příjemná
    • Proti
    • nepraktická dóza moc dlouho nevydrží
  • Josef Andrle | 26. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    skvělá vůně,doporučuji

  • 21. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    líbí se mi její čistá vůně

    • Pro
    • kupuji ji manželovi
  • petron | 15. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodí se převážně na letní měsíce.

    • Pro
    • Nádherná jemná vůně nelze ji přehlédnout.
    • Proti
    • Nic
  • limetka | 8. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    je to dárek pro manžela - tato vůně doplňuje jeho charakter a osobnost

    • Pro
    • nejlepší vůně pro charizmatické muže a za skvělou cenu
  • Olga Blablová | 23. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Parfém je pro muže a já ho koupila jako dárek. Syn ho používá dlouho a mě moc voní.

  • Petr | 26. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt jsem vybral protože je úžasný. Kdo sebere odvahu tak se zeptá co to je za vůni. Výborná cena za množství,praktické balení parfému. Tento produkt bych nejraději nikomu nedoporočil protože pak bude úžasně vonět každý muž.

    • Pro
    • Naprosto úžasná vůně. Svěží,čistá,za vynikající cenu. V davu vyjímečná protože všude už je trochu přebossováno a Aqua di giem jsou snad polité chodníky. Tahle vůně je držák plná perfektích kontrastů. S touhle jsem k sežrání. Kradou jí ženy protože si myslí že budou vonět stejně úžasně jako muž. (děvčata na to zapomeňte nemůžete se cpát všude)
    • Proti
    • V nabídce není voda po holení.:(
  • 18. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    tuto toaletku kupuji manželovi, používá ji roky a snad mu nikdy neomrzí, protože pro mně vždy voní velice sexy

    • Pro
    • jedinečná vůně
  • P.H | 17. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    spolehlivost

    • Pro
    • super
  • Klára Kneževičová | 30. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji

    • Pro
    • Super obsah za vynikající cenu...Jse maximálně spokojená.
  • Zdena Pojezná | 15. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 80%

    toaletní vodu , její vůni známe, takže nákup přes internet je výhodnější a pohodlnější než v obchodě s parfémy.

    • Pro
    • s vůní je manžel spokojen, je to jeho druh
  • 15. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • Jan Kašpar | 18. leden 2016

    Celkové hodnocení: 70%

    ne

    • Pro
    • vyhovuje mi
    • Proti
    • přijde mi slabá vůně
  • 12. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 1. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 15. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 26. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporucuji

  • 20. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 14. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    • Pro
    • slušná cena
    • Proti
    • riziko internetu-není to přesně ono
  • 23. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací